Bestilling av klubbklær fra Trimtex

Hommelvik IL langrenn har avtale med Trimtex og åpner nå nettbutikken for bestilling av klubbklær til gode priser for medlemmene. Bestilling må gjøres før 27. oktober 2019.

Gjør spesielt oppmerksom på at klubben betaler mye av kostnaden med vesten (med reklame for våre samarbeidspartnere), så medlemmene kan kjøpe den til meget gunstig pris (kr 300,-)

Vi oppfordrer flest mulig til å bestille og bruke denne.

----

Nettbutikken stenger 27.10.2019 med forventet levering i uke 50

Her er litt informasjon om fremgangsmåte;
Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: https://trimtex.no/no/min-trimtex/hommelvik-idrettslag/
Før du kan starte å bestille må du registrere deg.
Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne disse to valgene.
Tast inn hommelvik i «teamkode for innmelding» og logg inn. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne dette feltet.
Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.

Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.

Lurt tips! Kommer man “bort” fra klubbsidene, kan man alltid klikke på klubbnavnet øverst på siden for å komme tilbake igjen. På mobil vises dette ved å gå på menyen øverst til venstre.

Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.

Webkamera Værstasjon - klikk på bildet

Været på Jervskogen

Info

For aktive

Sponsor**

Sponsor*

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift