Aktivitetshelg med Hommelvik ski 15.-16. juni

Lørdag arrangeres det sykkeltur til Nilsdalen og søndag drar vi på klatretur opp Munkstigen på Fosen.


15. og 16. juni blir det aktivitetshelg med Sykkelturen er for alle. Klatreturen er for utøvere født i 2009 og eldre og foresatte. Sett av dagene.

LØRDAG 15. juni Oppmøte for sykkeltur blir på Hommelvik ungdomsskole lørdag 15. juni kl. 10.00. Dette er en tur alle kan være med på. De ulike treningsgruppene starter sammen.

Det er flere mulige ruter fram til Nilsdalen. Vi sykler opp Selbuvegen. Den korteste turen tar av ved Karlstad og følger grusveien i ca. 3 km inn til Nilsdalen. Alternativet som anbefales for utøvere fra og med 11 år fortsetter opp til Sneishaugan. Ta av til venstre og følg veien til avkjørselen til Jøssåsen. Fra Jøssåsen går det en kjerrevei ned til Nilsdalen. De eldste utøverne har vært med på dette før og vil ta en lengre runde før de returnerer til Nilsdalen.

De yngste kan kjøres opp de første bakkene etter at vi har møttes på ungdomsskolen. Vi satser på grilling og god stemning i Nilsdalen ca. kl. 12.00. Skiavdelinga i samarbeid med Jens og Merete ordner med mat og drikke!

Turen hjem anbefales å ta via Nygårdsvollen og Høybyveien.

Påmelding (ingen egenandel) Pga. innkjøp av mat må vi ha ca. oversikt på hvor mange som kommer. Påmelding på SMS til Asle Valleraunet, 928 56 839, innen 10. juni (antall+navn på familie)

SØNDAG 16. juni Oppmøte for felles avreise blir ved Malviksenteret søndag 16. juni kl. 09.00.

Alle utøvere født i 2009 og eldre med foresatte inviteres til å bli med på klatretur. Munkstigen Via Ferrata får det til å kile i magen og gi deg en fantastisk naturopplevelse med både sjø og fjell. Herfra har du panoramautsikt over Trondheim og store deler av Trondheimsfjorden. Klatrestien ligger like ved fylkesvei 755, mellom Vanvikan og Leksvik. Det tar litt over 1 time med bil fra Sveberg (inkl. fergetur over Flakk – Rørvik).

Undersøk værforholdene og kle deg deretter. Vindtette og varme klær er anbefalt siden det kan være vindfullt og kaldt på toppen. På solfylte dager er lite skygge i Munkstigen, så husk solkrem. Turen tar i gjennomsnitt 3-5 timer, så godt med drikke er nødvendighet. Ta også med noe å spise. Vi avlyser turen hvis det meldes for dårlig vær.

Det går fint å klatre i joggesko. Vi får låne hjelm og klatresele og får instruksjon i bruk av denne. Det anbefales bruk av hansker, da det kan være veldig utfordrende å komme seg opp uten å dra seg opp etter metallwiren. Selv for de med høydeskrekk skal denne klatrestien være mulig å mestre. Folk reagerer veldig forskjellig på adrenalin, noen kan føle seg oppstemte, mens andre kan føle seg litt nervøse. Klatreselen og wiren er trygg! Mange har kurert sin høydeskrekk ved å klatre Munkstigen.

Mer info: munkstigen.no

Påmelding (egenandel kr 150,- pr. pers) på SMS til Bård Aksnes, mob: 48230351, innen 10. juni (antall+navn på familie)

Sportslig utvalg

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift