Mannskapslister for bilbingo 2019

Mannskapslistene for årets bilbingo er nå klare, oppstart er søndag 26. mai

Da er vi klar for nok en bilbingosesong og mannskapslistene er nå klare.

Vi starter søndag 26. mai, og spiller 15 søndager sammenhengende. (Unntaket er 10.06, som er 2.pinsedag) De fleste har vært med på dette før. Til dere som er nye, som er usikker på arbeidsoppgaver, så er det nok å møte til riktig tid. Vi tar en kort opplæring med gruppeansvarlig der og da. Gruppeansvarlige er de som er uthevet på listen.

Det er 18 års aldersgrense for å spille bingo, og for oss som hjelper til. Dvs at det ikke skal oppholde seg barn i «bingolokalet» under spillet. Vi har dispensasjon til at barn og ungdom kan selge lodd og 21. før bingoen starter, og i pausen. Vi må være nøye på dette, det kan komme kontrollører fra lotteritilsynet. De som er under 18 år har ikke mulighet til å f.eks. være kontrollør for speaker.

Alle som kommer til oss for å spille bingo skal bli behandlet som kunder. De skal få veldig god service, og de skal ha et ønske om å komme tilbake når kvelden er over.

Bingoen starter kl 1800 Oppmøte kl 16.30. Den siste kveldene i høst starter vi kl 1700 pga mørket)

Når det gjelder bytting skal ikke fellesmail benyttes.

Hver enkelt har ansvar for å bytte, og at de må bytte med noen som kan ta samme oppgave.

I og med at vi nå har mange utøvere over 18 år, så er de satt opp på oppgaver som krever at man er over 18 år. Viktig å være klar over dette ved bytting slik at man bytter med tilsvarende antall personer over 18 år.

Dette er en kjærkommen inntekt for klubben vår, og det er med på å holde bl.a. egenandeler på et lavt nivå, og aktivitetsnivået høyt. Derfor håper vi på bra oppslutning fra dere alle.

Selv om dette er inntektsbringende dugnad som er viktig for klubben, skal vi ta med oss den sosiale delen.

Da er det bare å håpe på en bra sesong, og noen trivelige timer sammen på Jervskogen.

Mvh

Bingokomiteen

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift