JERVSKOGRENNET UTSETTES TIL ONSDAG 13. FEBBRUAR 2019

Etter nattens regnvær og værprognosene for helga er det besluttet at Jervskogrennet 2019 ikke kan gjennomføres på terminsfestet dato og må utsettes. Avgjørelsen er tatt i forståelse med TD. Det er besluttet å gjennomføre Jervskogrennet 2019 som lysløyperenn onsdag 13. februar kl 18:00. Vi i Hommelvik ski gleder oss da til å invitere barn og foreldre til et Jervskogen klargjort for Equinor Norges-cup senior 15-17. februar.Det er ca 270 påmeldte deltakere til rennet, og vi utsetter påmeldingsfristen til fredag 8. februar kl 23:59. Dette betyr at de som allerede er påmeldt ikke trenger å foreta seg noe. Vi i Hommelvik ski beklager den oppståtte situasjonen, men værforholdene kan vi dessverre ikke gjøre noe med, og håper alle kommer på Jervskogrennet i februar.

Etter nattens regnvær og værprognosene for helga er det besluttet at Jervskogrennet 2019 ikke kan gjennomføres på terminsfestet dato og må utsettes. Avgjørelsen er tatt i forståelse med TD.

Det er besluttet å gjennomføre Jervskogrennet 2019 som lysløyperenn onsdag 13. februar kl 18:00. Vi i Hommelvik ski gleder oss da til å invitere barn og foreldre til et Jervskogen klargjort for Equinor Norges-cup senior 15-17. februar.

Det er ca 270 påmeldte deltakere til rennet, og vi utsetter påmeldingsfristen til fredag 8. februar kl 23:59. Dette betyr at de som allerede er påmeldt ikke trenger å foreta seg noe.

Invitasjon finner du HER

Påmelding HER

Terminlisten og oversikt over påmeldte HER


Løypekart:

Nøyaktige kart/distanser for de ulike aldersgruppene kommer senere.


Web-kamera på Jervskogen finner du HER

Skisporet.no på Jervskogen finner du HER

Veibeskrivelse til Jervskogen finner du HER (Fra Hommelvik sentrum tar det ca. 10 min. å kjøre til Jervskogen)

Bemanningsliste finner du HER

https://www.facebook.com/Hommelvikski/

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift