Snø-og føreforhold på Jervskogen og i Malvikmarka

Søndag 16/12: Tråkkemaskina har kjørt runde over Skarpåsen, men vi fikk maskintrøbbel igjen, så fra Svarttjønnen og tilbake til Jervskogen fungerte ikke fresen. Det er etterpå kjørt med scooter og rull i hele Malvikmarka, inkl. Hønstad og rundt Ålvatnet. Fine forhold for skøyting fra Jervskogen og over Skarpåsen og lysløypa tilbake. Lite snø og ujevnt først del fra Abrahallen.

Følg været på Jervskogen via webkamera

Følg tråkkemaskina på skisporet.no


---

Lørdag 15/12: Tråkkemaskina har kjørt på Jervskogen og i Malvikmarka over Skarpåsen til Svarttjønnen og lysløypa tilbake.

På Jervskogen er paralell-løypa øst for skileikanlegget stengt av pga av store snøhauger etter snøproduksjonen. Vi fikk problem med tråkkemaskina igjen, og må ha kraftigere utstyr for å fordele snøen utover.

13.12: Skøytetrasè blir frisket opp med tråkkemaskinen før kveldens trening. Lyset på Jervskogen er nå i orden igjen.

NB! Vi opplever at noen går "feil" retning i lysløypa på Jervskogen, og det kan fort oppstå farlige situasjoner. Så følg høyreregelen også der, og se vedlagte kart for hvordan løypa går.

Tirsdag 11/12: Tråkkemaskina har kjørt hele anlegget på Jervskogen før treningen. Fine forhold.

Mandag 10/12: Tråkkemaskina har kjørt på Jervskogen, og det er lagt spor i trasè på 2,5 km. Det blir kjørt med rull i Malvikmarka fra kl 14.00 i dag.

NB! Vi har problem med noe av lyset på Jervskogen, en fase har falt ut. Vi forsøker å få det reparert så snart som mulig.

Lysløypa fra Abrahallen over til Jervskogen vil bli slått på i løpet av tirsdag.

Søndag 9/12: Kjørt med tråkkemaskin på Jervskogen søndag morgen. Det er videre kjørt med rull i Malvikmarka som grunnpreparing.

Kjørt fra Jervskogen over Skarpåsen til Abrahallen, ned til Sekkhølet og rundt Vulusjøen. Bra med snø, men det er bløtt enkelte plasser hvor det er myr (det kan ikke kjøres med tråkkemaskin i marka før det blir mer speik i bakken, lyset fra Abrahallens settes da heller ikke på før det fryser til litt mer).

Søndag 9/12, kl 08 Kjøres med tråkkemaskin på Jervskogen nå.

Blir kjørt med rull i lysløypa i Malvikmarka mot Abrahallen ut på formiddagen

Lørdag 8/12: Det er fine forhold for skøyting på Jervskogen.

Det er ikke preparert i Malvikmarka enda, men Røde kors øver ut fra Abrahallen og langs skiløypa, så det kan være scooterspor.

Torsdag 6/12: Tråkkemaskina har kjørt lett og forsiktig med glattebrett i store deler av løypenettet på Jervskogen. Fine forhold, men bruk gjerne gamle ski.

Torsdag 6/12 så rulles løypenettet på Jervskogen på formiddagen og greie forhold for skøyting. Det vil bli kjørt med maskin og glattebrett i ettermiddag før trening i kveld.

Onsdag 5/12 er det ca 12 cm kramsnø, og det kjøres med scooter og rull i lysløypenettet på Jervskogen.

Webkamera Værstasjon - klikk på bildet

Været på Jervskogen

Info

For aktive

Sponsor**

Sponsor*

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift