Snø-og føreforhold på Jervskogen og i Malvikmarka

Søndag 10/2 er det kjørt både til Abrahallen og til Hønstad, samt på Jervskogen. I neste uke har flere skirenn på Jervskogen, og det må påregnes mindre kjøring i marka.

Følg været på Jervskogen via webkamera

Følg tråkkemaskina på skisporet.no---

Onsdag 30/1: Tråkkemaskina kjører til Abrahallen og Sekkhølet. Følg skisporet.no

Tirsdag 29/1: Tråkkemaskina har kjørt til Hønstad

Mandag 28/1 kl 08: Det kjøres fra Jervskogen over Skarpåsen til Abrahallen og tilbake via lysløypa.

Søndag 27/1: Kjørt til Abrahallen og rundt Vulusjøen. Det er også kjørt mot Jervfjellet, frem til Kleiva. Fra Mostadmarksiden har de preparert mot Fjellstuggu og Jervfjellet.

Lørdag 26/1: Det er første kjørt på Jervskogen foran dagens skiskole. Så over Skarpåsen og til Abrahallen. Videre til Sekkhølet, Vulusjøen og Hønstad. Retur via Ålvatnet og over Tøftin. Ranheim har også kjørt til Hønstad fra Trondheimssiden.

Torsdag 24/1: Tråkkemaskina kjører på Jervskogen på ettermiddagen, før kveldens trening. Følg skisporet.no

Onsdag 23/1: Kjørt til Hønstad og på Jervskogen.

Tirsdag 22/1: Kjørt over Skarpåsen og til Sekkhølet, retur rundt Vulusjøen og over Tøftin, samt hele anlegget på Jervskogen.

Mandag 21/1: Det kjøres i Malvikmarka fra kl 14.00, følg skisporet.no

Søndag 20/1: Flotte forhold i Malvikmarka. Kjørt tråkkemaskin til Abrahallen, Vulusjøen, Hønstad, Ålvatnet, Tøftin og i anlegget på Jervskogen.

Lørdag 19/1 kl 09: Tråkkemaskina startet tidlig og har vært til Abrahallen og sekkhølet. Det blir preparert i Malvikmarka og i anlegget på Jervskogen. Følg skisporet.no.

Fredag 18.01: Det blir kjørt på Jervskogen og i Malvikmarka etter lunch i dag. På formiddagen har vi service på tråkkemaskina. Følg skisporet.no

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift