Snø-og føreforhold på Jervskogen og i Malvikmarka

Fredag 18.01: Det blir kjørt på Jervskogen og i Malvikmarka etter lunch i dag. På formiddagen har vi service på tråkkemaskina. Følg skisporet.no

Telenorkarusell på Jervskogen starter onsdag 16. januar 2019

Vel møtt til årets Telenorkarusell! Det første skirennet går av stabelen onsdag 16.1 kl. 18 på Jervskogen. Påmelding gjøres fortrinnsvis per mail til TelenorkarusellenJervskogen@gmail.com. Oppgi barnets navn, fødselsår og klubb (sted). Påmeldingen gjelder alle de fire rennene.

Jan Thomas Jenssen til U23 VM i Lahti

Vi gratulerer Jan Thomas med uttaket til U23-VM som er i Lahti 20. - 26. januar. Les mer om uttaket her;

Resultater fra helgens renn

Hommelvik hadde mange flotte plasseringer i helgen både på Norgescup på Konnerud og i Budalen

Norgescup junior Konnerud 11.-13. januar 2019

Hommelvik IL har en stor tropp med i helgas Norgescuprenn på Konnerud. Her finner du program, startlister og kan følge resultatene LIVE.

Skiskole på Jervskogen 26. januar 2019

Målgruppe er barn født 2009 - 2012. Vi ønsker å gi deltagerne en generell innføring i ulike skileikaktiviteter. De skal lære seg å beherske forskjellige situasjoner, for å ha glede av skiene sine til både leik, tur og annen aktivitet.

Imponerende 2. plass i Skandinavisk cup til Jan Thomas Jenssen

Gratulerer til Jan Thomas Jenssen med 2. plass på 30 km fellesstart i Skandinavisk cup i Finske Vuokatti.

Resultater fra helgens renn

Hommelvik sine utøvere startet i flere renn i helgen. Sparebank 1 Cup 2 på Oppdal, og Aasgutenrennet som var flyttet til Selbuskogen.

JERVSKOGRENNET UTSETTES TIL ONSDAG 13. FEBBRUAR 2019

Etter nattens regnvær og værprognosene for helga er det besluttet at Jervskogrennet 2019 ikke kan gjennomføres på terminsfestet dato og må utsettes. Avgjørelsen er tatt i forståelse med TD. Det er besluttet å gjennomføre Jervskogrennet 2019 som lysløyperenn onsdag 13. februar kl 18:00. Vi i Hommelvik ski gleder oss da til å invitere barn og foreldre til et Jervskogen klargjort for Equinor Norges-cup senior 15-17. februar.Det er ca 270 påmeldte deltakere til rennet, og vi utsetter påmeldingsfristen til fredag 8. februar kl 23:59. Dette betyr at de som allerede er påmeldt ikke trenger å foreta seg noe. Vi i Hommelvik ski beklager den oppståtte situasjonen, men værforholdene kan vi dessverre ikke gjøre noe med, og håper alle kommer på Jervskogrennet i februar.

Resultat Strindheimstafetten

Fornøyde jenter etter KM bronsje på Selbuskogen i klassenJ13-14 år. Embla Aksnes, Maja Kyllo og Nora Nordgaard Jakobsen.

Webkamera Værstasjon - klikk på bildet

Været på Jervskogen

Info

For aktive

Sponsor**

Sponsor*

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift