Skiforholdene på Jervskogen og i Malvikmarka

Lørdag 27/1 kl 8.30: Noen er oppe om morran og ordner for de andre. Hele Malvikmarka er preparert med tråkkemaskin. Kjørt både til Abrahallen og til Hønstad, flotte forhold. Nå kjøres det og tilrettelegges på Jervskogen før dagens skiskole.

Kjøring med tråkkemaskin kan du følge på skisporet.no. GPS på maskinen er litt ustabil, slik at ikke hele sporloggen vises. Dette blir utbedret i løpet av kort tid.

Se været og forholdene på værstasjon Jervskogen

*****

26/1 kl 13.00: Det kjøres fra Jervskogen, Vulusjødalen og til Hønstad, retur via Ålvatnet og over Tøftin.

25/1: Hele anlegget på Jervskogen er preparert før kveldens trening. Det kjøres også i Malvikmarka ned til Stavsjøen, se skisporet.no

24/1: Da er tråkkemaskina reparert og fra kl 17 kjøres det i lysløypa mellom Jervskogen og Abrahallen, samt i anlegget på Jervskogen. Følg skisporet.no.

23/1: Det er fortsatt ikke funnet ut av feilen på tråkkemaskina, og det bli ikke kjørt mer før det er avklart.

22/1: Vi har fortsatt problemer med tråkkemaskina, og det blir ikke kjørt mer før dette er ordnet.

21/1: vi har problemer med tråkkemaskina, og det blir ikke kjørt mer før dette er ordnet. Fortsatt stort sett fine forhold i marka.

Søndag 21/1: Kjørt tråkkemaskin mellom Jervskogen og Stavsjøen, over Skarpåsen.

Lørdag 20/1: Kjørt i Malvikmarka fra Jervskogen over Skarpåsen til Stavsjøen. Kjørt rundt Vulusjøen og over Tøftin. Veldig fine forhold!

I går kveld ble det kjørt på Jervskogen, og på dagtid til Hønstad. I dag er det kjørt fra Ranheim til Hønstad.

Fredag 19/1; på formiddagen ble det kjørt i Malvikmarka, både til Hønstad og til Stavsjøen. Kjørt på Jervskogen på kveldstid, flotte forhold.

17/1: Tråkkemaskina har preparert på Jervskogen før kveldens Telenorkarusell.

16/1 kl 13.00: Det kjøres i marka nå, Abra og rundt Vullusjøen over Tøftin.

I ettermiddag kjøres det til trening på Jervskogen.

15/1: Det kjøres ikke i marka mandag grunnet mye vind, tidligst på tirsdag, men vinden må løye først. viktig å ta vare på snøen.

14/1 kl 9 : Tråkkemaskina er på Stavsjøen nå, kjører om Vulusjøhytta og Tøftin og en runde på Jervskogen til slutt

13/1 Tråkkemaskina vil kjøre til Stavsjøen lørdag morgen (for lite snø over de siste kulene før Abrahallen til å kjøre helt frem). Minner om at Vulusjøhytta nå er åpen hver lørdag og søndag fra kl 10 - 15, det er Malvik il ski som står for kaffesalget.

11/1; Tråkkemaskina har kjørt på Jervskogen.

Det blir ikke kjørt til Abra i dag, da det er noen uavklarte problemer med tråkkemaskinen, men de som har vært på ski torsdag melder om fine forhold.

Onsdag 10/1: På formiddagen kjører tråkkemaskina fra Jervskogen til Hønstad, rundt Ålvatnet og til Fjellkleiva. Fra kl 17 kjøres det på Jervskogen.

Pga. tekniske problemer blir det dessverre ikke kjør

Tirsdag 9/1: Tråkkemaskinen kjører fra Jervskogen kl 13 over Skarpåsen og mot Abrahallen, videre rundt Vulusjøen og over Tøftin.

Mandag 8/1 vil tråkkemaskinen kjøre på Jervskogen og i Malvikmarka på formiddagen. Følg skisporet.no

Søndag 7/1 kjøres det ikke i Malvikmarka pga varslet ekstremvær. Vulusjøhytta holdes også stengt. Jervskogrennet utsettes til kl 17.00 på søndag.

6/1: Tråkkemaskina kjører i Malvikmarka, har vært over Skarpåsen til Stavsjøen. Videre via Vullusjøen, til Hyllvatnet, rundt Ålvatnet og over Tøftin. Flotte forhold!

4/1 kl 16: Tråkkemaskina kjører på Jervskogen før kveldens trening. Deretter har den kjørt over Skarpåsen og til Abrahallen, lysløypa tilbake. Følg skisporet.no.

3/1-18: Tråkkemaskina har kjørt på Jervskogen og indre deler av Malvikmarka, forbi Vullusjøen til Hyllvatnet, rundt Ålvatnet og til Fjellkleiva.

2/1-18: Tråkkemaskina kjører på Jervskogen og i marka fra kl 16.00.

1/1-2018: Tråkkemaskinen har kjørt anlegget på Jervskogen.

31/12: Det er kjørt med tråkkemaskin ned til Hønstad, slik at løypene møtes der Ranheim preparer fra Trondheimssiden. Stort sett greie forhold, men litt lite snø enkelte steder mellom Mørkdalstjønna og Hønstad. Kjørt med scooter og rull til Sekkhølet.

Stort sett veldig fine forhold i Malvikmarka og på Jervskogen.

Lørdag 30/12: Tråkkemaskina har kjørt nesten til Abrahallen, Vullusjøhytta, Tøftin og Jervskogen. Flotte forhold.
Registreringen på skisporet.no virker ikke i dag. Lyset mellom Svarttjønna og Vullusjøen skal nå være ok.
Søndag blir det kjørt med scooter og rull fra Mørkdalstjønna mot Hønstad.

29/12: Forholdene er veldig gode både i Malvikmarka og på Jervskogen, blir ikke kjørt med tråkkemaskin i dag. Lyset mellom Svarttjønna og Vullusjøen virker ikke, vi forsøker å få det ordnet lørdag.

28/12: hele anlegget på Jervskogen er preparert med tråkkemaskin. I går ble løypenettet i Malvikmarka kjørt.

27/12 kl 09.00: Tråkkemaskina har kjørt på Jervskogen, over Skarpåsen til Stavsjøen, samt rundt Ålvatnet og Vullusjøen.

26/12; Tråkkemaskina har kjørt i Malvikmarka fra Jervskogen over Skarpåsen og til Abrahallen, samt rundt Vullusjøen og Ålvatnet. Traseen mot Hønstad er ikke fremkommelig da det ligger rester av tømmerhogst i løypa 200 m etter kryss Mørkdalstjønna. Hele anlegget på Jervskogen er preparert, flotte forhold.

1. Juledag kl 10.30 er det kjørt med tråkkemaskin i Malvikmarka over Skarpåsen og til sørvestenden av Stavsjøen, rundt Vullusjøen og hele løypenettet på Jervskogen.Lørdag 23/12 kl 11.00; På Jervskogen er det Kjørt 3 km og 1 km. Dosing av snø i de verste bløthølen. Tungt føre. Ikke kjørt i marka.

Fredag 22/12: Tråkkemaskina har da kjørt hele løypenettet på Jervskogen og i store deler av Malvikmarka, rundt Vullusjøen og til Abrahallen. Bra med nysnø, rundt 15 cm mange plasser. Stort sett fine forhold, til tross for mye regn i det siste, men vær obs på enkelte vanndammer.

Kjøring lørdag blir vurdert ut fra været. Julaften blir det ikke kjørt, men hver dag fra 1. Juledag.

Fredag 22/12: kl 9.30 Tråkkemaskina kjører på Jervskogen nå, ca 10 cm nysnø. Kjører deretter i Malvikmarka. Følg skisporet.no

Onsdag 20/12: Det blir ikke kjørt mer før på fredag, det er bløtt nå og det er best å la snøen ligge.

Søndag 17/12: Tråkkemaskina har preparert anlegget på Jervskogen søndag kveld. Tidligere i dag ble det kjørt i Malvikmark, over Skarpåsen til Abrahallen, rundt Vullusjøen og over Tøftin. Det blir ikke preparert mandag. Jervskogen kjøres før trening både tirsdag og torsdag, ellers kjøres det ut fra føre og forhold.

Lørdag 16/12; Tråkkemaskina har kjørt hele anlegget på Jervskogen og preparert for både skøyting og klassisk. Fredag kveld kjørte den i marka (Skarpåsen, Sveberg, Vullusjøen, Tøftin). Det er lagt spor etter lysløypa og over Skarpåsen.

Onsdag 13/12 kl 22.00 Det meste av lysløypa på Jervskogen er kjørt med tråkkemaskin, og det er lagt 3 km med spor. Flotte forhold.

kl 16.00: Kjørt med scooter og rull fra Jervskogen, Skarpåsen, Abrahallen, Vullusjøhytta og Tøftin. (Litt dårlige forhold over de første bakkene etter Abrahallen)

Mandag 11/12-17 kl 22.00: Tråkkemaskina har kjørt hele anlegget på Jervskogen, og langs lysløypa til Sveberg (fram til grinda/kryss av veg ved Stavsjøen) og over Skarpåsen. Greie forhold i marka, men det er tynt den første biten fra Abrahallen. På Jervskogen er det stengt i området rundt snøproduksjon, mens ellers fine forhold for skøyting.

NB! Området hvor det produseres snø er stengt, men resten av lysløypa på Jervskogen kan benyttes.

Webkamera Værstasjon - klikk på bildet

Været på Jervskogen

Info

For aktive

Sponsor**

Sponsor*

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift