Snøsamling Vålådalen fredag 24. november - søndag 26. november 2017

Samlingen tilbys utøvere født mellom 2002 og 2007 (+ juniorer som ikke går på skigymnas). Påmelding innen onsdag 4. oktober

Snøsamling Vålådalen fredag 24.november - søndag 26. november

 

Samlingen tilbys utøvere født mellom 2002 og 2007 (+ juniorer som ikke går på skigymnas). Det er ønskelig at en foresatt stiller pr. utøver/familie, men det er greit å melde på kun utøveren hvis det avtales med en annen voksenperson om å ta ansvar for utøveren i Vålådalen. På grunn av plassmangel prioriteres en voksen pr familie i første omgang.

Strekningen Hommelvik - Vålådalen er 180 km lang. For å komme til Vålådalen kjører vi ca 2 mil videre fra Åre og svinger av ved skilt Vålådalen, deretter er det 26 km inn til Vålådalen fjellstasjon.

 

Egenandelen er satt til kroner 900 pr pers (gjelder både aktive og foresatte). Egenandel kan endres med pluss/minus 100,- pr pers. Forelder nr 2 må betale hele oppholdet (1620,-. Unntak er trenere).

 

 

 

 Treningsopplegg

Vi legger et opplegg med to treningsøkter på lørdag og en økt søndag formiddag. Vi reiser hjem etter lunsj på søndag. Alle som har mulighet til det kan gjennomføre en treningsøkt selv fredag før middagen.

Lørdag morgen blir det en skøyteøkt og en klassiskøkt på andreøkta. Søndag blir det en økt klassisk/skøyting for alle. Vi kommer tilbake med snørapport når samlingen nærmer seg, men det kan være lurt å ta med gamle ski om dere har. Alle må møte med ski klare for skøyting – uten festesmurning.

 

 

Praktiske opplysninger: Middag på Vålådalen fjällstasjon, fredag kl 20.00.

Vi legger opp til at transport foregår ved privatbiler. Sportslig utvalg ønsker samkjøring i størst mulig grad. Vi kommer til å bo på to - eller firemannsrom. De fleste rom har egen dusj og eget toalett. Ta med egne sengklær. Rommene må vaskes før avreise søndag.  Det er litt gangavstand mellom innkvarteringene og spisesalen/hotellet. Sportslig utvalg setter opp fordelingen av rommene.

 

 

Utstyr

Alle må ha med minimum to fulle sett med treningstøy. Været kan variere fra varmegrader og bløte forhold og til minus 15-18 grader. Vi må derfor være forberedt både på kaldt og vått vær. Treningstøyet bør derfor bestå av:

 1. To sett med superundertøy og gjerne et sett med ullundertøy eller fleeze.

 2. To overtrekksdrakter.

 3. To sett med skihansker, luer og buffer – og varme votter/bladvotter/ullvotter.

 4. Drikkebelte. Hodelykt for dem som har (viktig for de eldste)

  Dere trenger også en allværsjakke, en varm jakke, lue og hansker for å bevege dere utendørs mellom øktene.

  Husk å ta med sovepose / sengeklær og håndduker.

  Et utvalg skismurning må være med.

  I tillegg kan det være lurt å ta med utstyr for å være i idrettshallen på kveldstid.

   

  Mat

  Middag fredag, fire måltider lørdag, to måltider søndag.

  Ta med råsaft eller sportsdrikkpulver for å blande på drikkebelte.

  Føremeldinger kan en sjekke her.

  Påmelding innen onsdag  4. oktober: roar.svendgard@gmail.com

   

   

  Reiseforsikring: Hommelvik langrenn anbefaler at den enkelte familie har reiseforsikring. Klubben faktureres for alle påmeldte, også de som blir forhindret i å dra.

   

   

   

Ved spørsmål:

Webkamera Værstasjon - klikk på bildet

Været på Jervskogen

Info

For aktive

Sponsor**

Sponsor*

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift